Hírek

2017. november

A 2016. évben az SZJA felajánlásokból 144.361 ft-ot sikerült gyűjtenünk, amit az arra rászoruló gyerekek alapozó mozgásterápiás fejlesztésére és eszközvásárlásra használunk fel.

Köszönjük a segítségüket!

2017. június

A budaörsi Önkormányzat idén is támogatja alapítványunkat.

Az így kapott 370.000 ft-ot nyári képességfejlesztő táborainkban és az arra rászoruló gyerekek alapozó terápiás fejlesztésében használunk fel.

Köszönjük a segítséget!

2016. október

A 2015. évi SZJA felajánlásokból 170.282ft-ot sikerült összegyűjtenünk, amit a kertben a mezítlábas labirintus építésére fogunk felhasználni.

Köszönjük szíves támogatásukat!

2016. június

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Budaörs Város képviselő-testülete 340.000 Ft-tal támogatja alapítványunk tevékenységét, melyet  “Tudástenger kalózai című képességfejlesztő táborunkra és a “Neked is sikerülhet” programunkra használunk fel.

Köszönjük  támogatásukat! budaörs_onkormanyzat_logo

2016. május

“TUDÁSTENGER KALÓZAI” címmel képességfejlesztő napközis tábort tartunk, iskolába készülő vagy tanulási problémás (1. 2. osztályt végzett) gyerekek számára, intenzív alapozó mozgásterápiás foglalkozásokkal, augusztus 16-26. között 8-16 óráig.

Bővebb információ:   http://www.csillagjaro.com/site2011/foglalkozasaink/kepessegfejleszto-napkozis-tabor

2016. január

Gerincerősítő, tartásjavító, alakformáló torna indul lányoknak, édesanyáknak, nagymamáknak a Csillagjáró Fejlesztőház tornatermében. Hozd magaddal nyugodtan a gyermekedet, ha nincs kire hagyni. Ezeken a tornaórákon senkit sem zavar egy gügyögő, hempergőző, négykézláb mászkáló, totyogó vagy rohangáló kisgyerek. Ha esetleg rád/ránk mászik, felkaphatjuk, és vele is végzünk néhány erősítő gyakorlatot.

A foglalkozásokat kedden és csütörtökön 9-10 óra között tartjuk.
A foglalkozás ingyenes!!

A cím: 2040 BUDAÖRS, CSILLAG U 1. 

A torna jellege:

  • Vidám hangulatú, zenés aerobic-szerű gyógytorna, a mai civilizációs mozgásszervi betegségek megelőzésére és javítására.
  • Nyújtjuk és lazítjuk a gerincoszlop és a csípő ízületeit, erősítjük a hát izomzatát.
  • Természetesen a női formákra is figyelünk, erősítjük a hasizmokat, a fenék, a comb, a kar, és a többi testrész izmait.
  • Már az első óra után tapasztalható lesz, hogy másnap könnyebben megy minden mozgás, könnyedén guggolunk le a gyerekhez és pattanunk fel, hajlékonyabbnak és mozgékonyabbnak érezzük magunkat.

2015. október

A 2014. évi szja 1%-ából 84.232 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk!

KÖSZÖNJÜK A NEKÜNK FELAJÁNLOTT 1%-OT, AMIT EGY TORNATERMI MÁSZÓFAL ÉPÍTÉSÉRE HASZNÁLUNK FEL.

2015. szeptember

A Pest Környéki Törvényszék 2015.augusztus 31-től bejegyezte közhasznú jogállásunkat!

2014. június

budaörs_onkormanyzat_logoÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy Budaörs Város képviselő-testületének 160/ 2014.(V.21.) ÖKT számú határozata alapján 298.000 Ft támogatásban részesülünk, melyet a tornaterem felszerelésére és a Fejlesztőház megnyitására használunk fel.

Köszönjük!

.

.

Alapítványunk a 2012. évi jövedelem adóból befolyó 1%-okat az Alapító okiratban rögzített célokra (gyermekek képességfejlesztése) használta fel.

Köszönjük a nekünk felajánlott 1%-át!